...a kommunikálható tudás I ...the communicable knowledge

Csapatunk

Főállású munkatársak

   

Csathó Andrea

Csathó Andrea
angol nyelvtanár, fordító

Andi eredetileg angolnyelv-tanár, sokoldalúságát nemzetközi marketingszakértői diplomája és a manchesteri egyetemen szerzett mesterfokozata is bizonyítják. Szeptember óta tagja az Educommnak. Rendkívül kreatív és tapasztalt munkatárs, aki a nyelvi feladatokon túl tervezési és stratégiai döntésekben is szerepet vállal. Az Eduverzum tanulói objektivitása, kedvessége és szakmai felkészültsége miatt szeretik a legjobban, míg fordításos partnereink a nyelvi kompetenciáit értékelik a legtöbbre.

Szántó Réka

Szántó Réka
koordinátor

Réka 2004. óta dolgozik szívvel-lélekkel az Educomm fejlődésén. Munkája elsősorban az oktatással kapcsolatos kapcsolattartási és adminisztrációs feladatokra terjed ki, de kiválóan ért a hanganyagok szerkesztéséhez és komplex webes műveletek elvégzéséhez is. Rendkívül lelkiismeretes és megbízható munkatárs, aki gyorsan tanul és precízen végzi el a rá bízott munkát.

Nagy Dénes

Nagy Dénes
ügyvezető igazgató, projektmenedzser

Az Educomm vezetője. 2008. októbere óta egy személyben a fordítási projektek vezetője és cégvezető. Feladata mindaz, ami nem a fent említett hölgyek feladata. Ezek közül pedig kiemelten az ügyfelekkel való kapcsolattartás, pénzügyi kérdések kezelése és rendezése, továbbá a cég fejlődésének elősegítése, új elemek kiötlése, tervezése, bevezetése, majd továbbfejlesztése, alkalmazása, illetve alkalmazásának koordinációja.

Ruschel Erika

Ruschel Erika
pénzügy és számvitel

Egy cég életében rendkívül fontos a jó könyvelő, aki ismeri a jogszabályokat, tudja hogyan kell vezetni a könyvelést, mit szabad megvenni és mit nem, és a külföldi partnerektől - akik nem ismerik a magyar szabályokat - milyen számlát kell kierőszakolni, hogy az itthon is megfeleljen. Erikát nem csak azért szeretjük, mert mindig pontos, hanem azért is, mert lépést tud tartani a jogi környezet változásaival, és ezáltal megkönnyíti a mi munkánkat is.

Wallner Ádám

Wallner Ádám
rendszergazda, programozó

Ádám 2008. novembere óta segíti az Educomm munkáját. Programozó és rendszergazda egyben. Nagyon jó szakember, aki kiválóan átlátja a kódokat és gyorsan ráhangolódik a projektgazda igényeire. Precízen vezeti a fejlesztések változásait, ezáltal egyszerűen nyomon követhető mikor mi történt az Educomm rendszereiben.

 

Cégünk további több száz különféle nemzetiségű és különböző szakterületeken jártas nyelvi szakemberrel áll kapcsolatban.

Minden jog fenntartva Educomm Kommunikációs Bt. 2004-2011