...a kommunikálható tudás I ...the communicable knowledge

Cégtörténet - címszavakban

1999 - Szabó Ákos és Szabó Gergő megalakítja a ma is működő Médiabó Tanácsadó Kft-t, az Educomm elődjét. (Nem jogi értelemben vett előd, hanem a nyelvi szolgáltatások hovatartozását illetően.)

2002 - A Médiabó Kft. elindítja az e-Oktatási Programot, melynek keretében folyamatosan több száz ember tanulhat angolul és németül online, e-mailes levelező rendszerben.

2004 - Megalakul az Educomm Kommunikációs Bt. Elkészülnek az e-Oktatási Program hanganyagai.

2005 - Elindul a Headset eNyelviskola, amelynek keretében a Médiabó online nyelvórákat szervez a hagyományos magánórák mintájára. Immár nem csak angolul és németül lehet online tanulni, hanem szinte minden nyelvet.

2006 - Az Educomm átveszi a Médiabó nyelvoktatási üzletágát.

2008 - Az Educomm átveszi a Médiabó fordítás-tolmácsolás üzletágát.

2009 - Az Educomm megnyitja az első online nyelviskolát, az Educomm Eduverzum Virtuális Nyelviskolát melyben a felhasználók ingyen tanulhatnak angolul és németül. Az Eduverzum fejlett tanulástámogató funkciókkal segíti a tanulást, ezek a funkciók folyamatosan bővülnek és tovább javulnak.

2010 - Elindul az Eduverzum közösségi portálja, az eduCOMMunity, amely elősegíti a közösségi tanulást, hogy a felhasználók jobban, könnyebben egymásra találjanak és aktívabban kommunikáljanak, hatékonyabban kihasználhassák az Eduverzum és az internet adta lehetőségeket.

Minden jog fenntartva Educomm Kommunikációs Bt. 2004-2011