Horvát autópálya használat

NE ÁLLJ BE A SORBA

Az ENC-kölcsönző Kft. a cégcsoport legfiatalbb tagja, mely 2018-ban alakult. A cég turistáknak és szállítóknak segít a horvát autópálya használat optimalizálásában. Bizonyára Ön is tudja, hogy az Európai Unió tagországaiban eltérő útdíjfizetési módok vannak használatban. Míg Magyarországon, Ausztriában és Szlovéniában idő alapú díjfizetést használunk (matricával vagy nélküle), addig Olaszországban, Franciaországban és Horvátországban úthasználat, kilométer alapú díjfizetési rendszer működik. Horvátországban a megtett út hosszát a felhajtás és a lehajtás alkalmával használt kapuk távolsága alapján határozza meg az autópálya üzemeltető. Tevékenységünkről bővebb információt talál az ENC-kölcsönző weboldalán.

Obstacles are those frightful things you see when you take your eyes off your goal. (Az akadály az a rémisztő dolog, amelyet akkor látunk, ha levesszük szemünket a célról.)

– Henry Ford

Cégünk szolgáltatása különösen hasznos május és október közötti hétvégi napokon. 2018-ban több mint 12.000 ember vette igénybe eszközeinket. Azt valljuk, hogy nem jó, ha a nyaralásra, a családra szánt idő várakozással, idegeskedéssel telik. Az ENC-kölcsönző ügyfelei egy külön sávon haladva kerülhetik ki az olykor 2-3 órás forgalmi dugókat.

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ

Ne állj be a sorba, ha egyszer nem muszáj.

KULCSSZAVAK

  • ENC
  • Horvátország
  • Tengerpart

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Megoldás- és rendszerfejlesztésOnline pénztárgép adatkommunikáció

Kapcsolat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése, észrevétele van? Ossza meg velünk élményeit, problémáit, hátha tudunk segíteni!

Ha fordításra szeretne ajánlatot kérni, kattintson ide!

Bízunk benne, hogy weboldalunkon megtalálta a keresett információt!

Címünk:

2100 Gödöllő
Mátyás király utca 6.
+36 20 3672717

Közösségi jelenlét

Küldjön nekünk üzenetet