Online pénztárgép adatkommunikáció

Kommunikáció gépek, rendszerek között

A No Roaming Kft. az Educomm Bt. 2010-ben alapított vállalata. A társaság tevékenysége a kezdeti években külföldi roamingmentes mobilinternet szolgáltatás volt, melyet alkalmi utazók, turisták, üzletemberek vettek igénybe. A szolgáltatás 2014-ben 27 országban volt elérhető és kínált a hazai szolgáltatók díjainak 1-10%-éárt napi 500-1000MB mobil adatforgalmat. 2014-től, ahogy az Európai Uniós szabályozásnak köszönhetően folyamatosan csökkentek a roamingdíjak, ez a réspiac megszűnt, és a társaság új üzletágat nyitott. A No Roaming Kft. 2014. óta a Nemzeti Adóhivatalnál regisztrált online pénztárgép adatkommunikációs szolgáltató. A tevékenységről bővebb információ érhető el a No Roaming Online Pénztárgép weboldalon.

Technology is nothing. What’s important is that you have a faith in people, that they’re basically good and smart, and if you give them tools, they’ll do wonderful things with them.

–Steve Jobs

A No Roaming Kft. által nyújtott szerződéskötési felület, adatkommunikációs infrastruktúra elérhető az Ön számára is, amennyiben Ön számos kiskasszát vagy POS terminált üzemeltet vagy értékesít. Amennyiben a közeljövőben tervezi üzlethálózat nyitását, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy adóügyi ellenőrző egység fejlesztő és pénztárgép, illetve kasszarendszer forgalmazó partnereinkkel közösen segíthessünk Önnek a legkedvezőbb megoldás bevezetésében

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ

Az online pénztárgépek közvetlen kapcsolatban állnak a NAV rendszerével.

KULCSSZAVAK

  • M2M kommunikáció
  • Online pénztárgépek
  • Adóügyi ellenőrző Egység

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Horvát autópálya használatNyelvi szolgáltatások

Kapcsolat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése, észrevétele van? Ossza meg velünk élményeit, problémáit, hátha tudunk segíteni!

Ha fordításra szeretne ajánlatot kérni, kattintson ide!

Bízunk benne, hogy weboldalunkon megtalálta a keresett információt!

Címünk:

2100 Gödöllő
Mátyás király utca 6.
+36 20 3672717

Közösségi jelenlét

Küldjön nekünk üzenetet