Három éve régi új irodában

Három éve régi új irodában

Amikor 2013-ban elkezdtünk saját ingatant keresni, még csak reméltük, hogy a végül 2014-ben a Magyar Nemzeti Bank által indított Növekedési Hitel Program segítségével megvásárolt Mátyás király utcai irodánk jó befektetés lesz. Előtte lakásokat néztünk és többen javasolták, hogy béreljünk, mert a saját tulajdonú irodaház már “nem divat”.

Amikor beköltöztünk a ’60-as években épült “kockaházba”, az egy nagy ugrás volt a korábban a család tulajdonában lévő telek melléképületéhez képest. Akkor még nem is álmodtunk róla, hogy néhány év múlva a város egyik legnépszerűbb irodája lesz a miénk.

Amikor 2017-ben megtudtuk, hogy pozitív elbírálásban részesült a Mikro-, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén támogatási pályázat keretében benyújtott pályázatunk nagy volt a boldogság, mert karnyújtásnyira kerültünk a régi álomtól, hogy igazán szép irodánk legyen.

Amikor 2018-ban megkezdődtek a munkálatok kiderült, hogy egy ilyen projekt sokkal több kihívást tartogat mint gondoltuk, de szuper csapatunk ügyesen birkózott meg minden akadállyal.

Amikor 2019-ben birtokba vettük az új irodaházunkat nagy élmény volt ahogy ügyfeleink dicsérték a változást. Nagy élmény, hogy gyakran még ma – három évvel a beköltözés után – is elismerően bólogatnak. Az ember élete felét a munkahelyén tölti.

Az volt a célunk, hogy munkatársaink otthon érezzék magukat, szívesen járjanak be és hatékonyan dolgozzanak. Az elmúlt években jelentősen változtak a munkavégzési szokások. Az emberek szeretnek otthonról dolgozni és a cégek ezt – jobb híján – elfogadják. De nem a mi embereink! Mi szeretünk együtt, egy helyen és egy időben dolgozni, és ez a hely a régi új irodánk. 🙂

About The Author

deni
Segítjük a digitális oktatást

Kapcsolat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése, észrevétele van? Ossza meg velünk élményeit, problémáit, hátha tudunk segíteni!

Ha fordításra szeretne ajánlatot kérni, kattintson ide!

Bízunk benne, hogy weboldalunkon megtalálta a keresett információt!

Címünk:

2100 Gödöllő
Mátyás király utca 6.
+36 20 3672717

Közösségi jelenlét

Küldjön nekünk üzenetet